Informatie Puppycursus 

Een puppy vanaf 12 weken is nog steeds afhankelijk van jou en wil jou zoveel mogelijk dienen. De pup raakt ook steeds bewuster van de wereld om zich heen en gaat steeds verder op verkenning. Vanaf 12 weken is dan ook het ideale moment om te beginnen met de training van jouw pup, terwijl het socialiseren nog steeds in volle gang is! Daarom start in Bodegraven de puppycursus vanaf 12 weken oud. Voor pups jonger dan 12 weken kun je je aanmelden voor de puppy playdates. 

Tijdens de puppycursus is er aandacht voor het aanleren van de basis van verschillende oefeningen en vooral ook voor het socialiseren in een veilige omgeving. Het meenemen van een kind is in overleg dan ook geen probleem, dit kan heel leerzaam zijn voor de puppy’s!

Wat houd de puppycursus in?

  • Optioneel 4 puppy playdates om te wennen, daarna;
  • 4 praktische lessen van 1 uur van 19:00 tot 20:00 
  • Leer de lichaamstaal van je puppy te begrijpen
  • Maak kennis met verschillende trainingsmethodes
  • Ruimte voor het veilig socialiseren van je puppy
  • Aanleren van verschillende basisoefeningen waaronder af, zit, blijf, kom, de nee-oefening en het niet trekken aan de lijn.

Deelname aan de puppycursus kost 60 euro. Er kunnen maximaal 6 puppies vanaf 12 weken deelnemen. Reserveren is noodzakelijk.

Waar in Bodegraven is de Puppycursus?

De locatie is Buitenkerk 56 in Bodegraven. Er zijn parkeerplaatsen en een toilet aanwezig. Bij de puppycursus krijg je bij aankomst ook een koffie of thee aangeboden.

Aanmelden voor de Puppycursus in Bodegraven

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.